Strandgaardens gårdmiljø er udstyret med diverse udemøbler og parasoller, og der er altid godt tilplantet i krukker og potter med grønne og blomstrende vækster. Fra gårdmiljøet er der direkte adgang gennem naturen - over klitterne til badestranden.

Strandgaarden, hvor de første bygninger er opført i 1890, og siden tilbygget og renoveret - sidst i år 2008, ånder af gammel og hyggelig atmosfære, underbygget af de mange malerier og anden udsmykning.

Strandgaarden -  køkken og soveværelse - godt udstyret.

Ferielejligheder / bed and breakfast i Skagenområdet.

Strandgaarden natur - strand og klitter. I gåafstand til golfbanen Hvide Klit.

Mange af vore gæster - fra vort tidligere virke som værter på Hjorths Hotel - vil formentlig kunne føle sig hjemme i vante omgivelser, idet væggene i de enkelte rum i stor udstrækning er prydet med billeder og andet atmosfæreskabende, som gæsterne kender fra vore år på Hjorths. Allerede i foyeren hænger malerierne fra Hjorths Lade, malet i 1997 af vor dygtige og kreative kok - Simon Allen. Simon misforstod daværende kulturminister Jytte Hildens tanker om at kokke skulle på finansloven som kunstnere, og så fik Simon leveret olie og lærred ved start af sæsonen i Kandestederne.

Som i vor tid på Hjorths, holder Connie fortsat af krukker og blomster, hvilket pryder gårdrummet og haven.

Fra Strandgaarden er der stiforbindelser gennem Bunken Klitplantage til toppen af Råbjerg Mile - en skøn tur med vekselvirkningen mellem den tyste dybe skov til det barske åbne mileområde, med udsigt ned over Kandestederne og Skagerak mod vest og mod Kattegat mod øst - med altid mellem 10 og 20 skibe i Ålbækbugten - sønden for Skagen..

Velkommen til besøg :

I sandet ved verdens ende.
Ja vort slogan - som vi etablerede efter en spændende pilgrimsrejse til “Adams Peak” i slutningen af halvfemserne, hvor vi oplevede nogle storladn naturoplevelser - har vi anvende siden - passer så godt til områdes natur. - Det storladne.
Og for god ordens skyld, skal oplyses, at vi intet har med driften af Hjorths Hotel at gøre, siden vort ophør ultimo 2007. Hjorths Hotel har er begyndt at anvende vort slogan fra efteråret 2011. Uden accept herfra. Men det kan jo kun være lidt smigrende - at de føler sig nødsatet til dette, for at drive stedet.

Afskrift / uddrag fra vor gæstebog:

Kære Connie og Peter.
Sikke et fantastisk sted, I har fundet. Vi har nydt de dejlige dage og siger på gensyn.
Familie på 4 fra Holte. Den 14. april 2009.

Kjære dere.
Tusen takk for et flott opphold hos dere. Vi fikk med oss Skagen Festivalen m / Tina Dikow konsert m.m.Været har været flott, så vi har fått både strand + bytur. Nydelig bosted. Vi kommer gjerne ige.
Familie på 5 fra Trundhjem, Norge. Den 10. juli 2009.

Kærev Connie og Peter.
Det varv et tilfældigt klik på internettet, der denne sommer skulle bringe os til jer på Strandgaarden i Ålbæk. Et klik vi er meget glade for at vi gjorde. Vi har haft en fantastisk uge her og i Skagen og vi vil gerne takke for jeres  imødekommenhed som værtspar. Vi har følt os godt tilpas og nærmest hjemme her. I har formået med dette sted at gøre vores sommerferie 2009 her helt speciel. Tak for det. Og så har vejret jo også været helt fantastisk.
Yngre par fra København. Juli 2009.

Tak for endnu et dejligt ophold ! Man bliver helt afhængig af dette sted. Vi ses nok snart igen.
Par fra København .  Den 15. august 2009.

Again, we enjoyed a few days of relaxation and excelent hospitality exbended by Connie and Peter inin their home, in the “Lands of Lights” We are delighted an honcenved to lave been given Peter´s Diany “ Badehotellet” Comtourting the couples “ adventures” both expenienced inhile they more running Hjorths and Kokholm from 1994 through 2007. We conteinly shall sall an our friends again.
Stamgæster fra Hamborg. Den 5. juni 2011.

Kære Connie og Peter.
Tak for endnu et pragtfuldt ophold her på Strandgaarden med pragtfuldt vejr og højt til himlen. Og bålfest i Ålbæk, deslige vandreture og havbad hver dag - koldt men godt
Par fra København - Den 24. juni 2011.

Kære værtspar.
Tak for to gode dage i jeres lille ferie-paradis. Her ånder alt fred og idyl.
Vi har nydt en tur i bølgen blå og ikke mindst jeres skønne gårdhave med kattekillingen, som børnene har haft stor fornøjelse af. Fortsat go´ sommer.
Familie fra Esbjerg. Den 17. juli 2011

Kære Connie og Peter !!
Tusind tak for nogle helt fantastiske dage - dem vil vi meget gerne have haft nogle flere af.
Vi vil tage hjem og fortælle om jeres pragtfulde sted til alle der vil lytte.
Familie på 6 fra Esbjerg - Den 21. juli 2011.

Kære Connie og Peter.
Tak for en dejlig forlænget week-end på Strandgaarden, som vi og vores 3 børn har brugt til at udforske Skagen og omegn. Vi har nydt solskin og regnvejr, badet på både østkysten og vestkysten og beundret Skagen - malernes farverige værker.
Tusind tag for denne gang, og forhåbentlig på gensyn
Familie på 5 fra Frederikssund. den 18. juli 2011.
 
Kære Connie og Peter.
Vi fik desværre - midt i afskedstumlen hos jer forleden. Men det forhindrer jo ikke, at vi gør det “post festum”. For der er virkelig grund til at udtrykke vores store tak for det - på flere måder! - uforglemmelige 11-dages ophold på Strandgaarden, som vi prøvekørte” med succes nogle dage i maj 2010.
Medens vejret i år var halv- eller heldårligt i resten af landet under vores ophold hos jer, skinnede solen selvfølgelig stort set hver dag på Ålbækvej 80. Så den enestående smukke natur med klitter, kridhvid strand ( uden ee eneste sten) og dybblåt hav fristede til lange traveture på stranden, både mod nord og syd.
Kommer man træt hjem, efter at have motioneret - eller har man bare brug for at slappe af, er faciliteterne i jeres hus også bare super. Vi nød at være i vores lejlighed, som med sin indretning, møblering og dejlige billeder på væggene, får een til at føle sig hjemme. Lejligheden “oser” af  hygge og egner sig til længere ophold.
Og så er der jo - ud over husets formidable morgenanretning! - hele den unikke atmosfære, som i oprindelig skabte under jeres virke på Hjorths Hotel. Vi faldt med et brag for den, for mange år siden og syntes, det er vidunderligt, at i har taget den med og fået den videreført blandt jeres nye dejlige “kuliser” . Tillykke med det !
Tak endnu en gang for et perfekt ophold - og held og lykke med Strandgaarden !
Par fra Køge - pr. mail den 17. Juli 2011.

Kære værtspar.
Tusind tak for to gode dage i jeres lille ferie-paradis. Her ånder alt fred og idyl :-)
Vi har nydt en tur i bølgen blå og ikke mindst jeres skønne gårdhave med kattekillingen, som børnene har haft stor fornøjelse af. Fortsat god sommer.
Familie på 4 fra Esbjerg - den 17. juli 2011.

Kære Connie og Peter.
Tak for endnu et pragtfuldt ophold her på Strandgaarden med pragtfuldt lys og højt til himlen - og bålfest i Ålbæk, dejlige vandreture og havbad hver dag - koldt med godt.
Par fra København - den 24. juni 2011.

Hej Connie og Peter.
Mange tak for denne gang. Det har været rigtigt dejligt at bo hos jer. Det er et rigtigt fint sted i har med mange muligheder.
Mange hilsner fra os fra Silkeborg : Familie på 4 den 29.07.2011.

Hej Connie og Peter.
Vi gik rundt i det midtjyske i dejligt vejr. Men vi manglede strand og vand. Vi besluttede os til at finde et sted nordpå. Ved et tilfælde blev det jeres dejlige oase, det er vi utroligt glade for, så vi vil gerne sige tak for et par dejlige dage her på Strandgaarden. Måske ses vi igen. Gruppe på 7 fra Viborg. Den 4. august 2011.

Dear Peter and Connie.
Many thanks from Sidney and me for your hospitality to us our summer visit to Denmark. We had a wonderful time staying at Strandgaarden and very much enjoyed the time we had with you. The lunch party on our last day was a special treat. Now at home we are able to continue enjoying that with Connie´s rose jam -- delicious! ( And we now are sure to have in the house plenty of heering and schnapps ). Please watch in the mail for a drawing by Sidney which we will send soon. It is a souvenir of our stay in Kandestederne. We hope you enjoy seeing it. With affection and best wishes from Sidney and me - Tom
Par fra Washington - USA. Besøg ultimo august 2011.

Tak for lån af en skøn lejlighed. Det var dejligt at bo et sted, hvor folk er så kunstinteresserede. Vi har nydt at være her “ I sandet ved verdens ende”. Nu drager vi hjem til Danmarks vestligeste punkt
Par fra Blåvandshug. Den 18. oktober 2011
.

Kære Connie og Peter.
Mange tak for en rigtig dejlig uge i jeres charmerende hus, tæt på Skagwn. Det har været en stor oplevelse, at møde den smukke natur, allerede når man går uden for døren. Den høje himmel, det blå hav, klitterne og de lange smukke strande ( og jeres er dog en af de flotteste ) . Tak for et hyggeligt værtsskab. Det har været en skøn uge.. Mange venlige hilsner - familie på 4 fra Stige, Fyn. Juli 2012.

Kære Connie og Peter.
Mange tak for et rigtigt dejligt ophold i jeres smukke Strandgaard. Vi har været meget tilfredse, lige fra god information før ankomst, god og gæstfri modtagelse, god service og hjælp, meget flot morgenmad. Tak for 2 gode dage. Par fra Viborg. Juli 2012.

Kære Connie og Peter.
Tusind tak for nogle rigtig dejlige dage. Det er et super skønt sted I har. Vi har nydt Strandgaarden, stranden og jeres gæstfrie modtagelse og hjælp undervejs. Mange kærlige hilsner, par fra Herning. Juli 2012

Kære værtsfolk.
Nu har vi fundet vort “drømmested” Vi vender snart tilbage til jeres oase.
Venlig hilsen Par fra Mariager.

Kære Connie og Peter.
Tak for nogle dejlige dage i smukke omgivelser - både indendørs og udendørs. Det har været en god ferie. Morgenmaden har også været en nydelse. Par fra Viborg august 12.

Mosekone-bryg -
Lysets Land -
Hulsig Hede -
Lynd-lilla - fantastiske farver -
Cykelstier i verdensklasse -
Kunstnergrave i Skagen -
Viltra bølger blå - imponerende -
Skagen Gren -
Sandbred - Ålbæk Bugt - varmt og rent badevand -
Spændende skibe -
--- alt sammen Skagen. Fantastisk - spændende - inspirerende - belærende
Vi kommer igen.
Par fra Hadsund. august 2012
 

Kære Connie og Peter.
Tak for nogle dejlige dage. Nu går det så hjem ad igen mod Karup og Herning, hvor dagen venter igen med start på mandag. Men det har været et dejligt hus at gæste.  Familie fra Karup - juni 2013

Kære Connie og Peter.
Tusind tak for 3 dejlige dage hos jer. Vi har nydt vejr og vind, plus jeres helt fantastiske hus´s gårdhave og ikke mindst den pragtfulde morgenmad. Vi kommer igen og vil anbefale jer til alle vi kommer om ved. Tak for nu. God sommer. Par fra Kbh. uge  2013